Published on September 2, 2016 By Daiwa In Forum Issues

For several months now, randomly, when I click on the 'go to last reply' icon next to the 'last reply' user's name in the Last Reply Info column (Recent Posts or My Replies) there is no such reply with that user's name.

Just FYI for Admins


Comments
on Sep 02, 2016

That's because those are forum spammers and their comments have been deleted.

 

on Sep 02, 2016

Many of those are spammers who had to make a "sudden departure" You won't see their reply, or them......... ever again.

 Darn, ID beat me to it.

on Sep 02, 2016

I'd say it was spammers...but I think it's been said already...

on Sep 02, 2016

It is not always spammers, for some reason it may take a users post 5 minutes or so before it shows up in the thread, even though the last reply information says it is there. This has been going on for years. For instance someone will tell me they posted a comment on a skin, or posted in a thread, and when I go to look at it, it is not there. Several minutes later it shows up. 

on Sep 03, 2016

Now I know Jafo is really a bot. 

Makes perfect sense.

Please pardon my ignorance.

on Sep 05, 2016

Somewhat ironically, it even happened on this very thread this morning.

on Sep 05, 2016

Could it have been...  FrankReed?

Maybe...  johnack?

on Sep 05, 2016

Daiwa

Could it have been...  FrankReed?

Maybe...  johnack?


It was Mister Spam....

on Sep 05, 2016


It was Mister Spam.

Or Sir Spamalot.........

on Sep 05, 2016

Not impressed with my detective skilz, I see? 

on Sep 09, 2016

Curiously this thread is a target for spam still...

on Sep 09, 2016

ISWYDT.  

Meta
Views
» 16041
Comments
» 13
Category
Sponsored Links